Wat Riverwood dierenvoeding uniek maakt

Ieder huisdier is uniek. Niet alleen in hun doen en laten, maar ook in zijn behoefte aan voeding. Hier spelen we bij Riverwood Petfood op in met de ontwikkeling van Ultra Premium Kwaliteit dierenvoeding. Wij geloven in de kracht van de natuur, waarbij het beste van alle werelden samenkomt. Er zijn drie dingen die de dierenvoeding van Riverwood zo uniek maakt. Lees ze in deze blog!

Geen toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen

Bij Riverwood kiezen we voor volledig natuurlijke dierenvoeding. Hierbij maken we geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit is het beste voor jouw huisdier én beter voor het milieu. We voorkomen dierenleed, omdat het vlees in onze voeding afkomstig is van vrije uitloop dieren. Daarnaast verkleinen natuurlijke ingrediënten de kans dat jouw dier last krijgt van allergische reacties. 

Onze dierenvoeding is graan- en glutenvrij

Honden en katten eten van nature voornamelijk vlees. Het gebruik van granen voegt niets toe aan de gezondheid van jouw huisdier. Het verhoogt zelfs de kans op spijsverteringsproblemen. Bij Riverwood gebruiken wij daarom verse vis en vers vlees als basis van onze voeding. Hier voegen we vers fruit en groente aan toe. Als ‘finishing touch’ gebruiken we een melange krachtige kruiden. Voordelen van het gebruik van graan- en glutenvrije dierenvoeding zijn:

  • Minder kans op voedselallergie
  • Betere vertering
  • Meer energie 
  • Een betere ontlasting

Gebruik van hypoallergene eiwitbronnen 

Soms hebben honden en katten, net als mensen, last van een voedselallergie of -intolerantie. Dit is vaak het geval wanneer je huisdier veel krabt, huiduitslag of haaruitval heeft. Voor deze huisdieren hebben we de ultieme oplossing: Hypoallergene dierenvoeding. Het gebruik van deze soort voeding verkleint de kans op een allergische reactie aanzienlijk, waardoor ook de huidproblemen bij je huisdier verminderd. 

Gezonde voeding voor jouw hond en kat

Ons assortiment blijft groeien. Buiten onze unieke en gezonde voedingen voor jouw kat en hond bieden we heerlijke snacks en blikvoedingen om je pootjes bij af te likken. Het voer is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de beste dierenspeciaalzaken over heel Nederland. Daarnaast zij onze producten ook verkrijgbaar op onze webshop www.riverwoodpetfood.nl