Golden Retriever Royal Canin

Royal Canin is een van de meest bekende voer merken voor de Golden retriever. Er zijn verschillende soorten Royal Canin voer die je kan kopen voor de verschillende levensfases van jouw Golden retriever. Zo heb je bijvoorbeeld speciale voeding voor een pup, wat meestal junior of puppy voeding wordt genoemd, heb je voeding speciaal voor de volwassen Golden retriever, en er is voeding dat speciaal gemaakt is voor de senior Golden retriever. Deze voeding bevat per levensfase precies wat de Golden retriever nodig heeft. Zo hebben pups een andere voedingsbehoefte dan dat een volwassen Golden retriever heeft en een senior heeft weer andere voedingsbehoeften dan een volwassen, Royal Canin voor Golden retriever let hierop.

Royal Canin Golden Retriever junior

Bij Golden retriever puppy’s moet je opletten op wat voor voeding ze krijgen en hoeveel voeding ze krijgen, daarom heeft Royal Canin speciale junior voeding ontwikkeld. Deze junior voeding past perfect bij de voedingsbehoeften van de Golden retriever pup. Puppy’s hebben een nog onderontwikkeld immuunsysteem waardoor het belangrijk is dat hun voeding niet te veel slechte stoffen bevatten. Met de juiste voeding zoals de Royal Canin Golden retriever junior kunnen ze zich goed ontwikkelen en uitgroeien tot een sterke volwassen Golden retriever.

golden retriever royal canin

Junior voor Pup

De voeding van Royal Canin Golden retriever junior is speciaal gemaakt voor de Golden retriever pup. De voeding draagt bij aan een gezonde spijsvertering, ondersteunt de weerstand van je pup, bevat voedingsstoffen die goed zijn voor de huid en de vacht van de pup. Daarnaast is de brokgrootte aangepast aan de nog onderontwikkelde kaken van de Golden retriever pup. De Golden Retriever junior van Royal Canin is speciaal samengestelde voeding voor Golden Retriever pups tot 15 maanden oud.

Royal Canin Golden Retriever senior

Royal Canin Golden Retriever senior is speciaal gemaakt voor de Golden retrievers op leeftijd. De voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid en vacht te behouden omdat het is verrijkt met bernagieolie. Daarnaast zorgt de formule die in de voeding zit om een goede hartfunctie te ondersteunen. Het is verrijkt met taurine. Ook is de voeding van Royal Canin voor Golden retrievers aangepast aan het ras waardoor het de perfecte structuur bevat die de Golden retriever lekker vinden.

Royal canin volwassen hond 

Naast de puppy en senior fase is er ook nog de volwassen fase. Ook hiervoor biedt Royal Canin speciale Golden Retriever voeding

Meer info?

Mocht je na het lezen van dit artikel meer informatie willen over de Golden retriever, klik dan op deze link om door verwezen te worden naar het handboek voor de Golden retriever.

Golden retriever geheimen

Golden retriever geheimen downloaden