Speelgoed Golden Retriever

Golden retriever speelgoed. Als je het geluk hebt om een Golden Retriever ouder te zijn, weet je dat het een tophond is. In feite behoren Golden Retrievers tot de meest speelse en energieke hondenrassen. Maar ze hebben nog steeds voorkeuren als het gaat om de manier waarop ze spelen. Elk ras heeft zijn eigen unieke eigenschappen die invloed hebben op welk speelgoed ze het meest vermaakt worden.

Daarom, om er zeker van te zijn dat je hond het speelgoed dat je koopt goed en leuk zal vinden, is het het beste om speelgoed te vinden die de aangeboren kwaliteiten van je Golden retriever aanvullen. Golden Retrievers worden niet voor niets retrievers genoemd. Ze zijn getraind en gefokt om watervogels op te halen voor jagers. Golden retrievers houden graag van speelgoed in hun mond en hebben een gave om te apporteren en te zwemmen.

Veilig speelgoed voor Golden Retrievers

Het is een goed idee om af en toe het speelgoed van je Golden retriever te checken. Gooi het beschadigde speelgoed dat letsel kan veroorzaken eruit en was al het speelgoed dat groezelig is geworden. Speelgoed dat buiten ligt moet ten minste wekelijks worden gewassen met een mild antibacterieel product om zich te ontdoen van bacteriën of wormeieren die door slakken en naaktslakken kunnen zijn afgezet. Zo voorkom je problemen als je Golden retriever met het speelgoed speelt.

speelgoed golden retriever

Speelgoed voor je Golden retriever – Pindakaas Pawplexer

Als Golden Retriever-ouder ben je je er waarschijnlijk wel van bewust dat ze graag kauwen! Ze kunnen een beetje kaf op het kauwspeelgoed zijn , dit kan frustrerend zijn als het speelgoed in 10 seconden is gereduceerd tot een katoenen vulling. De “Pawplexer” is een kauwspeelgoed dat speciaal ontworpen is voor krachtige stampers met sterke kaken. Het is gemaakt van supersterk nylon en is bestand tegen ernstig knagen. Plus, het zit vol met echte pindakaas smaak en is ook nog eens een traktatie dispenser! Als dit speelgoed geen succes is bij jouw Golden retriever dan weten wij het ook niet meer.

Speelgoed voor je Golden retriever – Chuckit! Tumble Bumper

Geef je Golden retriever een stuk speelgoed dat hij echt kan ophalen! Gooi en trek met dit felgekleurde bumperspeeltje. Perfect voor een spelletje apporteren met je actieve puppie op het land of op het water! Zorg er wel voor dat je je Golden retriever niet uit het oog verliest als hij achter het speelgoed aan rent.

Meer info?

Heb je na het lezen van dit artikel interesse gekregen in speelgoed voor je Golden retriever? Bekijk dan eens deze pagina. Er staat veel speelgoed op dat perfect is voor de Golden retriever.