Golden retriever knuffel

Zit je eraan te denken om jouw Golden retriever te trakteren op een speelgoed knuffel? Als je speelgoed wil kopen voor je Golden retriever, dan is een knuffel leuk. Veel honden zijn stapelgek op speelgoed knuffels. Ze rennen ermee rond, ze slapen ermee, ze brengen de knuffel overal heen en ze zoeken de knuffel wanneer je hem voor je Golden retriever verstopt. Wanneer je een knuffel koopt voor je Golden retriever die dient als speelgoed, dan zijn er een aantal dingen waar op gelet moet worden.

Waar letten bij het kopen van een knuffel voor je Golden retriever?

Een Golden retriever heeft een erg sterke nek en een goed paar tanden waardoor de knuffel snel kapotgaat. Hierdoor is het belangrijk om een knuffel te kopen die stevig is en als het kan een knuffel die niet gevuld is met de standaard knuffel vulling die knuffels voor mensen ook hebben. Deze vulling kan wanneer de knuffel stuk is opgegeten worden door je Golden retriever waardoor deze erin kan stikken. Als de knuffel stevig in elkaar zit zal het vanzelfsprekend moelijker worden voor je Golden retriever om deze kapot te maken tijdens het spelen.

golden retriever knuffel

Golden retriever knuffel met zachte ogen

Daarnaast is het belangrijk dat de ogen van de knuffel zacht zijn en dat de ogen geen knikker is die erin vastgelijmd is, deze heeft je Golden retriever er zo af en hier kan hij in stikken. Ook de neus mag niet hard zijn door het stikkingsgevaar. Ook is het belangrijk dat de hele knuffel niet te klein voor je Golden retriever is. Een Golden retriever is groot waardoor een kleine knuffel ook voor verstikking kan zorgen.

Golden retriever knuffel kopen

Bekijk hier de pagina met verschillende knuffels voor je Golden retriever.