Golden Retriever Kennel

Een kennel voor een Golden retriever kan een goede oplossing zijn voor wanneer je bijvoorbeeld even op vakantie gaat waar je je Golden retriever niet mee heen kan nemen. Een kennel is een soort van een tehuis voor honden van baasjes die eventjes weg willen of eventjes de hond niet ergens bij kunnen hebben. In de kennel wordt er gespeeld met de Golden retrievers, krijgen ze aandacht, wordt er voor ze gezorgd en gaan ze vaak wandelingen maken of mogen ze in de tuin spelen.

Kosten kennel verblijf voor je Golden retriever

Er zijn verschillende mogelijkheden voor als je jouw Golden retriever in een kennel wilt plaatsen. Wil je 1 nachtje je Golden retriever in een kennel plaatsen zonder dat hij hier voer van de kennel krijgt dan ben je gemiddeld ongeveer 10 euro kwijt. Sommige kennels bieden kortingen aan voor honden die langere tijd in de kennel moeten blijven. Voor deze prijs krijgt je Golden retriever een plekje om te slapen, meestal alleen maar op aanvraag kan je Golden retriever bij sommige kennels tussen de andere honden in de kennel slapen, water, wandelingen met of zonder andere honden en socialisatie. Daarnaast is het mogelijk dat je Golden retriever het voer van de kennel zelf krijgt. Hierdoor gaat de prijs per nacht natuurlijk iets om hoog.

golden retriever kennel

Tips voor een verblijf in een kennel voor je Golden retriever

De belangrijkste tip is dat het handig is dat je je Golden retriever inent voor dat hij naar de kennel toe gaat. Dit is zelfs zo belangrijk dat er soms Golden retrievers die niet zijn ingeënt geweigerd worden bij sommige kennels. Je wilt niet dat wanneer jij op het punt staat te vertrekken naar de vakantieadres dat je ineens niet van je Golden retriever af komt. Dit zou geen fijne situatie zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de kennel alle gegevens heeft waarmee jij te bereiken bent. Je hoeft niet elke minuut van de dag met je telefoon in je hand te zitten zodat je bereikbaar bent maar het is belangrijk dat de kennel waar je Golden retriever zich bevindt jou kan bereiken voor wanneer er vragen en bijzonderheden zijn. Dit om zowel jezelf gerust te stellen en je altijd even naar de kennel kan bellen om te vragen hoe het gaat, als voor de kennel beheerder.

Meer weten?

Mocht je interesse hebben in Golden retrievers en meer informatie willen over dit hondenras, bekijk dan eens het handboek voor de Golden retriever door hier te klikken. Na het klikken op de link word je automatisch doorverwezen naar het handboek.

Golden retriever geheimen

Golden retriever geheimen downloaden