Voerbak Golden Retriever

Een voerbak voor je Golden retriever is nodig als je een goede houding wilt voor je hond tijdens het eten. Doordat de Golden retriever vrij groot is wanneer hij volgroeid is, is het belangrijk dat het voer niet op de grond gelegd wordt. Daarnaast is het is de plek waar het eten voor de hond in wordt gelegd. Je hond kan er waarde aan hechten wanneer de voerbak altijd op dezelfde plek neergezet wordt. Zo kan hij het er erg gaan vertrouwen en als je de voerbak altijd op dezelfde plek neerzet kan je Golden retriever ook aangeven dat er iets met hem is door naar de voerbak te lopen en je aan te kijken. Al met al is een voerbak belangrijk voor jou en je Golden retriever.

voerbak golden retriever

Een voerbak voor Golden retrievers die ermee aan de loop gaan.

Doordat een Golden retriever sterk en groot is komt het wel eens voor dat hij met zijn voerbak gaat slepen en lopen. Dit heeft verschillende redenen zoals dat de plek waar hij moet eten niet fijn vindt of dat hij gewoon simpelweg te speels is om te eten. Als je Golden retriever aan de loop gaat met zijn voerbak is het belangrijk om hem in eerste instantie erop te wijzen dat dit niet de bedoeling is. Mocht dit niet helpen dan is het een goed idee om een voerbak te kopen die moeilijk grijpbaar is met de bek van je Golden retriever om zo het lopen en slepen te voorkomen. Het geeft nogal een troep als je Golden retriever de voerbak door de kamer heen sleept.

Voerbak met 2 bakjes

Daarom is het het beste om voor jouw golden retriever een voerbak te kopen die 2 bakjes heeft. Deze voerbak is zwaarder dan de gemiddelde voerbak waardoor het moeilijk is om ermee te gaan lopen. Ook hebben de dubbele varianten van voerbakken bovenaan een iets kleinere doorsnee dan dat ze onder hebben. De doorsnede loopt wijder uit naar beneden. Door de aanwezige binnen en buitenwand, krijgt je Golden Retriever er geen grip op. Hiermee voorkom je verassingen wanneer je thuiskomt. Als je jouw hond aanleert dat dit niet te doen is, zal hij of zij het ook niet meer proberen op den duur, zodat het probleem verholpen is. Let er ook op dat je Golden retriever niet bijt in de voerbak.

Voerbak kopen

Heb je een voerbak voor je Golden retriever nodig? Bekijk dan eens de pagina met voerbakken op Bol.com door hier te klikken. Na het klikken op de link word je automatisch doorverwezen naar de Bol.com pagina met voerbakken.