Voer Golden Retriever

In dit blog lees je alles over golden retriever voer. Golden Retrievers zijn grote en actieve honden met een grote eetlust. Om aan de voedingsbehoeften van je Golden retriever te voldoen en ervoor te zorgen dat de mooie gouden vacht glanzend blijft, moet je hoogwaardige voeding geven die alle voedingsstoffen bevat die je hond nodig heeft om in de juiste balans te zijn. Voorkom gezondheidsproblemen zoals erfelijke gewrichtsproblemen door het gewicht van je Golden retriever in de gaten te houden en dit te sturen met voer. Zorg er zo voor dat je hond atletisch, vrolijk en actief blijft.

Voer soorten voor de Golden retriever

Een droog brokstuk als voer helpt de tanden van uw Golden Retriever schoon te houden van tandsteen door het oppervlak van de tanden te schrapen. Blikvoer of natvoer zorgt voor extra vocht in de voeding van je hond en kan worden gemengd met droogvoer om je golden retriever te verleiden met zijn aroma, als je Golden Retriever dat nodig heeft. Bereken bij het combineren van voeding het caloriegehalte van de gecombineerde voeding aan de hand van de informatie op de etiketten om er zeker van te zijn dat je je houdt aan de aanbevolen dagelijkse calorieën van het voer voor je Golden retriever.

Dieet op maat

Sommige hondenbezitters geven er de voorkeur aan om zelfgemaakte diëten en voer aan hun Golden retrievers te voeren. Het is belangrijk om je dierenarts of een hondenvoedingsdeskundige te raadplegen om er zeker van te zijn dat wat je je hond voedt alle voedingsstoffen in de juiste balans voor de gezondheid van je hond bevat. Neem contact op met je dierenarts voordat je je Golden retriever rauw vlees geeft. Zorg ervoor dat je het keukengerei en de oppervlakken grondig wast nadat je het gebruikt hebt om rauw vlees als voer voor je Golden retriever te bereiden om te voorkomen dat bacteriën worden besmet.

voer golden retriever

De ingrediënten van het voer voor je Golden retriever

Zoek voer voor je Golden retriever dat vlees of vleesmeel zoals kip, kalkoen, rund, lam of vis als eerste ingrediënt bevat. De ingrediënten op de etiketten van hondenvoer worden vermeld in volgorde van de hoeveelheid op basis van het drooggewicht. Het voer kan ook gezonde hele korrels bevatten zoals hele haver, gerst of bruine rijst. Fruit en groenten zorgen voor gezonde vezels. Dierlijke en plantaardige vetten, zoals kippenvet of saffloerolie, zorgen voor energie en houden die gouden vacht glanzend. Natuurlijke conserveringsmiddelen genaamd gemengde tocoferolen zorgen voor een bron van vitamine E en zijn minder controversieel dan ingrediënten zoals ethoxyquine. Als je zorgt dat het voer van je Golden retriever deze ingrediënten heeft, dan ben je al heel goed op weg.

Let op het Golden Retriever voer

Hou je Golden retriever in de gaten op het voer die je kiest. Als je overschakelt op nieuw voer en je hond krijgt last van winderigheid of losse ontlasting die niet na een paar weken verdwijnt, overweeg dan om weer over te schakelen op een ander voer. Je Golden retriever kan allergisch zijn voor een ingrediënt dat in het voer zit. Heb je voer voor je Golden retriever nodig? Bekijk dan eens de pagina met voer op Bol.com door hier te klikken. Na het klikken op de link word je automatisch doorverwezen naar de Bol.com pagina met voer.