Bench Golden Retriever

Het kiezen van de juiste bench voor je golden retriever is niet altijd een makkelijke beslissing. Er zijn zoveel verschillende honden benches om uit te kiezen dat de beslissing om te kopen vrij moeilijk kan zijn. Allereerst is de belangrijkste beslissing die je moet nemen de grootte. Te groot of te klein en het zal niet geschikt zijn voor je doel dat je met de bench wilt bereiken. Je moet dit precies goed doen. Maar dan zijn er nog de verschillende stijlen, de verschillende materialen waarvan ze gemaakt zijn en hoe en waar de bench in huis zal passen die een rol spelen in de uiteindelijke beslissing om een bench te kopen. In dit artikel worden al deze factoren besproken, zodat je aan het einde van de rit goed geïnformeerd en vol vertrouwen de juiste aankoopbeslissing voor een bench voor je Golden retriever kunt nemen.

Hoe groot moet de bench voor je Golden retriever zijn?

Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het kopen van een bench voor een Golden retriever is om te denken dat groter beter is. Het biedt niet het gezellige, veilige en zekere gevoel dat een hond in een bench zoekt als hij letterlijk in een grote open ruimte kan rondlopen. En als je tijdens de zindelijkheid training gebruik wilt maken van de natuurlijke instincten van een hond om zijn bench schoon te houden, dan moet de bench niet zo groot zijn dat je Golden retriever het ene uiteinde kunnen gebruiken om in te slapen en het andere uiteinde als toilet.

Hoe groot dan wel?

Een bench moet net groot genoeg zijn voor je Golden retriever om op te staan zonder zijn hoofd te raken, om zich comfortabel te kunnen omdraaien en om ruimte te bieden om op hun zij te liggen met hun poten uitgestrekt voor hen. Kleiner zou ongemakkelijk zijn, maar het zou niet groter mogen zijn om de hierboven genoemde redenen. Zoals het nu lijkt met deze regels zie je dat een puppy een ander formaat bench nodig heeft dan een volwassen Golden retriever. Dit is niet nodig. Koop een bench voor de Golden retriever wanneer hij volwassen is en koop wanneer je een puppy hebt scheidingswanden voor in de bench.

bench golden retriever

Scheidingswanden bench Golden Retriever

Veel merken benches hebben scheidingswanden beschikbaar die kunnen worden gebruikt om de beschikbare ruimte van een grotere bench voor een puppy te verkleinen. De verdeler is een verwijderbaar paneel dat je in de bench kunt plaatsen om de ruimte te verkleinen zodat de bench past bij de grootte van je Golden retriever.

Bench bestellen

Mocht je interesse hebben in een bench voor je Golden retriever, bekijk dan eens de bench pagina voor Golden retrievers op Bol.com.