Golden retriever corgi mix

De Golden Retriever Corgi mix combineert twee zeer verschillende rassen om een hybride hond te creëren die uniek, zeldzaam en ongelooflijk schattig is. Bij elk gemengd ras kan de hond eigenschappen van beide ouders erven, waardoor de resultaten veel minder voorspelbaar zijn dan bij een raszuivere hond. Dit is vooral waar bij de Golden Retriever Corgi mix gezien de scherpe verschillen tussen de ouderrassen.

Corgi x golden retriever – Golden retriever

Hoewel het onmogelijk is om precies te zeggen hoe de Golden Retriever Corgi mix eruit zal zien of hoe ze zich zullen gedragen, kunnen we het met een zekere mate van zekerheid beperken, dat zal je helpen deze intelligente en interessante mix te begrijpen. De Golden Retriever is ontstaan in het begin van de 19e eeuw in Schotland door zorgvuldig fokken. Het doel was om een jachthondenras te creëren dat groter van gestalte was en het uithoudingsvermogen had om op een groot aantal jachtvogels tegelijk te jagen en ze te apporteren. De Golden Retriever, lief en beminnelijk, is nu een populair hondenras over de hele wereld.

golden retriever x corgi mix

Corgi x golden retriever – Corgi

De Corgi is een klein type herdershond die zijn oorsprong heeft in Wales, Verenigd Koninkrijk. Er worden twee afzonderlijke rassen erkend: de Pembroke Welsh Corgi en de Cardigan Welsh Corgi. De laag op de grond lopende hond heeft een sterke associatie met koningin Elizabeth II, die persoonlijk meer dan 30 honden heeft gehad die ofwel Pembrokes waren of Corgi-Dachshund kruisingen. Uiteindelijk zijn zowel de Golden Retriever als de Corgi begonnen in Groot-Brittannië en vormen vandaag de dag een fantastische hybride mix.

Uiterlijk Golden Retriever Corgi Mix

Bij de Golden Retriever Corgi mix zal de pup waarschijnlijk rond de 40-50 pond wegen. Zoals bij alle gemengde rassen, kan het uiterlijk sterk variëren en is er geen manier om de exacte verhoudingen te voorspellen. Vooral als de twee rassen zoals de corgi x golden retriever honden zo verschillend zijn, zoals in dit geval. Hoogstwaarschijnlijk zal de corgi golden retriever mix lijken op een Golden Retriever met een kort, gedrongen lichaam en kleine pootjes zoals de Corgi.

Persoonlijkheid Golden Retriever Corgi Mix

Beide rassen zijn aanhankelijk en ongelooflijk loyaal, dus er is geen twijfel dat de Golden Retriever Corgi mix ook deze eigenschappen zal bezitten, die zorgen voor een uitstekend huisdier. Bovendien zijn beide rassen uitzonderlijk slim, dus je weet dat deze hybride heel intelligent zal zijn. En tenslotte kan je erop rekenen dat de corgi x golden retriever mix een levendige, leuke hond zal zijn vol pit en pit, net als zijn ouderrassen. Maak je klaar om vermaakt te worden! Uiteindelijk is de Golden Retriever Corgi mix een goedmoedige pup die graag actief is en goed met anderen overweg kan.

Meer weten?

Voor meer informatie over het opvoeden en verzorgen van de Golden retriever Corgi Mix, bekijk het Handboek Golden Retriever geheimen.

Golden retriever geheimen

Golden retriever geheimen downloaden