Golden retriever x friese stabij

De Golden Retriever x Friese stabij, is een gemengde rashond die het resultaat is van het fokken van de Golden Retriever en Friese stabij. Beide honden kunnen vriendelijk zijn, maar persoonlijkheden verschillen, dus je weet maar nooit. De Golden Retriever staat bekend om zijn vriendelijkheid, betrouwbaarheid en intelligentie. Alle honden hebben een goede socialisatie nodig en dat zal een grote factor zijn in hoe ze met anderen omgaan. Hoe ziet dit gemengde ras eruit en hoe gedraagt het zich? Lijkt hij meer op de Golden Retriever of Friese stabij? 

Golden retriever x Friese stabij geschiedenis

Alle kruising rassen of designer honden zoals de golden retriever x Friese stabij kruisingen zijn moeilijk te doorgronden omdat er niet veel geschiedenis aan vast zit. Het fokken van specifieke honden als deze is gebruikelijk geworden in de laatste twintig jaar of zo, hoewel ik er zeker van ben dat dit gekruiste ras zijn deel van de honden in het asiel heeft gevonden als gevolg van per ongeluk fokken. Als je op zoek bent naar fokkers voor nieuwe, designer honden, pas dan op voor broodfokkers. Dit zijn plaatsen die massaal puppy’s produceren, specifiek voor de winst en totaal niet begaan zijn met de golden retriever x Friese stabij.

golden retriever x friese stabij

Golden retriever x friese stabij temperament

De Golden Retriever x friese stabij kunnen een beetje pittig zijn. Ze kunnen een nieuwsgierig pup zijn, dus let op dat gedrag! Alle honden hebben aandacht nodig en willen niet alleen gelaten worden. Daarom heb je een huisdier, toch? Doe je best om haar te socialiseren, want dat zal je op de lange termijn veel opleveren. Gebruik altijd positieve bekrachtiging, ook al kunnen ze een eigen wil hebben. Geniet van je nieuwe gemengde ras en van de relatie die je met hen zult hebben. Voor meer informatie over het temperament van de kruising Golden retriever x friese stabij en info over het opvoeden en verzorgen, bekijk het handboek Golden Retriever Geheimen.

Golden retriever x friese stabij gezondheid

Alle honden hebben het potentieel om genetische gezondheidsproblemen te ontwikkelen, omdat alle rassen vatbaarder zijn voor sommige dingen dan andere. Het positieve aan het kopen van een puppy is echter dat je dit zo veel mogelijk kunt voorkomen. Een Golden Retriever x Friese Stabij fokker moet absoluut een gezondheidsgarantie op pups geven. Als ze dit niet doen, zoek dan niet verder en overweeg die fokker helemaal niet. Een fokker met een goede reputatie zal eerlijk en open zijn over gezondheidsproblemen in het ras en de incidentie waarmee ze voorkomen. Wij raden je uiteraard aan om een gerenommeerd dierenasiel in jouw omgeving te zoeken voor jouw Golden retriever friese stabij mix. Gezondheidsverklaringen bewijzen dat de Golden retriever x friese stabij getest is op en vrij is van een bepaalde aandoening.

Golden retriever geheimen

Golden retriever geheimen downloaden